У Тернополі повідомили про смерть вченого і викладача Андрія Дмитровича Синильника. Ця людина більше 30 років віддав викладання і вивчення агрономії. Він заслужено отримав звання та науковий ступінь кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри ботаніки. Про трагічну новини йдеться в повідомленні Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка в Facebook.

Учений-агроном Андрій Синильник пішов з життя на 93 році. Він стоїть біля витоків становлення інтенсивних технологій вирощування таких сельсхозкультур, як горох, цукрових буряків, редьки олійної. Також його перу належать наукові праці з вивчення впливу сірки на врожай рослин в умовах достатнього поливу. Трудовий стаж Андрія Синильника склав 69 років, 32 з яких він віддав викладання та передачі своїх знань студентам.

Варто відзначити, що смерть в останні дні забрала ще одного відомого для українців людини. медик Помер футбольного клубу "Металіст 1925" Антон Худаєв. Чоловік не пережив ускладнення коронавіруса. У команді повідомили, що вірус вразив 70% його легенів і 25 липня серце медика зупинилося.

Знай повідомляв, що 27 липня пішов з життя харківський бізнесмен і засновник концерну "АВЕК" Борис Фельдман. Також він став засновником найбільшого ринку "Барабашово", який відкрився ще в кінці 1980-х років на світанку кооперації, перебудови і гласності.

Нещодавно Знай передавав, що у Запоріжжі помер боєць Азова, якого нещодавно побив невідомий. Конфлікт розгорівся через те, що чоловік чіплявся до дівчат, боєць Азова зробив йому зауваження і отримав кілька сильних ударів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще