На Тернопільщині розшукують чоловіка, який зник 23 липня. Анін Микола Степанович із села Бриків вийшов з дому і зник. Рідні через кілька годин після цього повідомили в поліцію і попросили розшукати.

Микола Анін народився в 1953 році, більшу частину життя прожив в селі. 23 липня близько 20 години він вийшов з дому і зник. У поліції повідомили прикмети зниклого – зріст 165-170 см, худорлявий, темне волосся.

Якщо хтось бачив чоловіка або знає, де він знаходиться, поліція просить зв'язатися і надати інформацію.

Зниклий житель Тернопільської області Фото: Нацполиция

Варто нагадати, Знай передавав, що в Києві в лісосмузі знайшли літню жінку, яка явно розгубилася і не знала, де вона знаходиться. Вона не змогла назвати своє ім'я та адресу. На щастя, у неї була з собою записка з телефонами рідних та адреси проживання. Жінку доставила на місце проживання поліція. Раніше її рідні звернулися в поліцію за фактом зникнення жінки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай повідомляв, що в Хмельницькій області розшукують чоловіка, який страждає провалами пам'яті. Валентин Чайка зник 24 липня і дотепер про нього нічого невідомо. Рідні турбуються, так як молода людина страждає провалами в пам'яті після аварії і травми голови.

Нещодавно Знай писав, що у Києві виявили зниклого молодого волонтера Кучапина. На жаль, його виявили мертвим на одній з орендованих квартир, які були призначені для догляду за бездомними. Беждыханное тіло пролежало в квартирі 5 днів. Рідні та друзі, а також однодумці з благодійності не вірять у самогубство, про який говорить поліція.