На Тернопільщині прощаються з відомим правоохоронцем Володимиром Войнарским. Він у 2014 році пішов на пенсію з правоохоронних органів, але залишився працювати в секторі професійної підготовки управління кадрового забезпечення. Про це пише Липа.

Войнарский вийшов на пенсію у званні підполковника міліції, а почав свій трудовий шлях на посаді оперуповноваженого карного розшуку в 1996 році. У 2015 році змінив місце роботи і став вчителем фізкультури в одній із шкіл Тернополя. Співробітники Національної поліції в Тернопільській області висловили сім'ї померлого співчуття і слова підтримки.

Крім того, стало відомо колегія Головного управління внутрішніх справ в Тернопільській області, друзі і співробітники в глибокому траурі з приводу передчасної смерті колеги Войнарская Володимира Володимировича. Колеги про нього відгукуються, як про талановитого фахівця своєї справи, добру та чуйну людину.

Підполковник Войнарский Фото: соцмережі

Варто відзначити, що сьогодні помер голова Миколаївської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Демид Губський. Він отримав вогнепальне поранення в голову ще 11 липня. Всі ці дні медики боролися за його життя, але Губський так і не прийшов у себе. лікарі провели три операції, щоб врятувати життя активіста, а четверте втручання виявилося смертельним для нього.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знай повідомляв, що в Єгипті помер лікар бідних Мохаммед Машалли. Йому було 76 років і помер він в мухафазі Гарбія. Він вилікував тисячі дітей за власний рахунок. Всі вони були з сімей, які не мали доступу до медичної допомоги.

Нещодавно Знай передавав, що від коронавіруса помер легендарний лікар ФК "Металіст".