На Тернопільщині покупниця одного з магазинів виявила несподіваний і неприємний сюрприз в булочці. Жінка показала свою знахідку в соціальній мережі і навіть прокоментувала знайдене в групі «Підслухано у Підволочиську».

Булочка зі скріпкою Фото: скріншот

Користувачка мережі написала, що купила дві булочки в кіоску. Коли прийшла додому, то в одній з них була металева скріпка. В коментарях автору поста Ірині Романюк пояснили, що в її повідомленні неправильно вказано винуватець події. Вона звинуватила кіоск, а винен виробник, які не побачив, що в тісто потрапив сторонній предмет.

Булочка зі скріпкою Фото: соцмережі

Також у коментарях користувачі вжахнулися від побаченого. Сама ж написала користувачка, що цієї скріпкою уколовся дитина, який вирішив спробувати булочку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Булочка зі скріпкою Фото: соцмережі

Варто відзначити, що в Дніпрі відомий магазин продуктів харчування засікли на оригінальному способі позбутися від простроченої продукції. Супермаркет вирішив не вивозити товари на утилізацію, а просто викинути їх у сміттєві баки недалеко від магазину. Незахищені верстви мешканців Дніпра цим користуються. Бідні люди розповіли, що вони забирають викинуті продукти і не завжди вони виявляються простроченими та зіпсованими. Якщо викидають зіпсовані фрукти, то частина з гниллю обрізають, а залишок з'їдають. В сміттєвих баках виявляється все від молочних продуктів до ковбас і сардельок. Тому люди користуються можливістю взяти безкоштовно.

Знай розповідав, що в супермаркеті Дніпра покупці придбали не тільки булочку, але і неприємну начинку. У виробі виявили гумову рукавичку. Рукавичками і масками змушені користуватися співробітники пекарень, щоб дотримати вимоги карантину.

Нещодавно Знай передавав, що журналістка «Таємного агента» показала, як придбати смачні пиріжки в ларьку і не отруїтися. Дівчина розповіла, що тут важливо вивчити інгредієнти випічки і навіть можна попросити зробити в конкретний момент.