Житель Житомирщини поніс покарання за інтимний зв'язок з неповнолітньою мешканкою Тернопільщини. Молодий чоловік і 13-річна тернополянка складалися в інтимному зв'язку. За цей молодий чоловік отримав умовний термін. Про це йдеться в матеріалах справи і рішення суду.

Навесні 2019 року молодий житель Житомирщини будучи повнолітнім познайомився в соціальній мережі з мешканкою Тернопільщини. Вони листувалися, а потім вирішили зустрітися. Він знав, що дівчина навчається в 7 класі однієї зі шкіл Тернополя.

17 травня 2019 року юнак зустрівся з дівчиною у Тернополі. Вони усамітнилися в парку і за взаємною згодою вчинили інтимний акт. 24 липня 2020 року між потерпілою та обвинуваченим було укладено угоду про примирення, в якому вказано спосіб покарання, яке повинна понести обвинувачений.

В результаті суд визнав винним жителя Житомирщини за статтею 155 ч. 1 Кримінального кодексу України і призначив покарання у вигляді 2 роки обмеження волі та звільнив його від відбування покарання з встановленням іспитового строку на 1 рік. Тепер молодий чоловік повинен буде ходити відмічатися у правоохоронців, а також регулярно повідомляти органи про всі зміни, які відбуваються в його життя – зміна місця навчання, місця проживання, зміна місця роботи.

Нагадаємо, Знай писав, що в Кривому Розі засудили молоду матір, яка займалася розбещенням свого малоледнего сина, який страждав розумовою відсталістю. Вона знімала весь процес на відео. Один з її дітей проживав з бабусею, а щодо другої дитини її позбавили батьківських прав. Про те, що відбувається в поліцію заявили рідні жінки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знай повідомляв, що в Києві невідомий инасиловал молоду жінку.

Нещодавно Знай передавав, що зґвалтування в Кагарлику отримало новий оборот справи. Суд продовжив термін розслідування.