На Тернопільщині з'явився благодійник, який пояснив свій вчинок лінню. Він не захотів дивитися телевізор, у якого немає найголовнішого - пульта. Людина чесно про це повідомив в записці. Про це пише ПроТе.юа.

Зараз причин не дивитися телевізор стає все більше. Хтось вибирає інтернет-телебачення, а хтось просто не бачить сенсу в перегляді програм після прочитання всіх важливих новин в мережі. Однак житель Тернополя переплюнув всіх.

Він виставив телевізор на вулицю і прикріпив записку, в якій зізнався, що пульт від нього втратив, а програми перемикати лінь. Тому будь-який бажаючий може забрати телевізор абсолютно безкоштовно.

Варто відзначити, що в Україні безліч людей, які вважають своїм обов'язком внести невелику лепту в поліпшення екології, порадувати оточуючих або просто посадити квіти біля будинку. У Харківській області живе людина, яка вирішила не відлежуватися під час карантину на ліжку, а зібрати відпрацьовані батарейки. Йому принесли 400 кілограмів небезпечних відходів. У липні ці відходи були відправлені в Румунію для переробки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чоловік розповів, що став волонтером ще в 2016 році в організації "Батарейки, здавайтеся". Йому надіслали плакати, а далі він їх розвісив і поставив ємності для збору сіли джерел енергії в магазинах. В результаті 383 кг батарейок поїхали на утилізацію і не стали небезпечним сміттям в землі.

Також Знай повідомляв, що українська логістична компанія Нова пошта подарує дітям з соціально незахищених сімей 300 тисяч книг.

Нещодавно Знай передавав, що екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор пожертвував кругленьку суму лікарням на боротьбу з коронавірусів.