Прокуратура Тернопільської області направила клопотання до суду у справі про замах на життя керівниці дитячого садка. Правоохоронці вимагають провести примусове лікування даного громадянина. Про це повідомила прокуратура Тернопільської області на власному сайті.

Раніше повідомлялося, що 19 травня сторож дитячого садка після проведених робіт у дворі накинувся на завідуючу з ножем. Інцидент стався в її кабінеті. Очевидцями замаху стали співробітники дошкільного закладу, які і викликали швидку і поліцію. Чоловік наніс завідувачці удари ножем в область обличчя та шиї. Правоохоронці відкрили справу за ч.2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України.

Після цього слідчі домоглися, щоб підозрюваному була проведена судова амбулаторна психолого-психіатрична експертиза. За висновками медиків підозрюваний у момент скоєння злочину перебував у стані зміненого стану. У нього зареєстрували розлади особистості і поведінки. Тому медики зазначили, що він не можуть керувати своїми діями і своєю свідомістю в момент скоєння злочину.

На даний момент чоловік перебуває в умовах, в яких він не зможе завдати шкоди суспільству. З цієї причини правоохоронці попросили суд помістити цю людину на примусове лікування в психіатричну клініку.

Нагадавши, Знай писав, що під Хмельницьким молодий чоловік накинувся з ножем на свого батька. 16-річний підліток вдарив батька в живіт ножем.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Харкові відверту жінку знайшли в ліфті багатоповерхового будинку. Зловмисник зайшов з нею в ліфт і порізав вени на руках, а потім зірвав всі прикраси.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові бригада швидкої допомоги стала жертвою п'яної компанії.