У Тернополі на залізничному вокзалі зупинятимуться потяги. Укрзалізниця і уряд пішли на поступки тернополянам, але з однією умовою. Про це пише видання 7 днів.

На сьогоднішній день відомо, що поїзди зупинятимуться тільки для того, щоб висадити пасажирів. Квитки на потяги з Тернополя не продаються. 5 серпня пасажири встигли повернути 150 квитків, які були куплені раніше.

На залізничний вокзал Тернополя приходять поїзди, що прямують з Новоолексіївки (Херсонська область). Пасажири вийшли і повідомили, що на цей поїзд купували квитки заздалегідь. Також пасажири повідомили, що їм пощастило, що поїзд зупинився в Тернополі.

На залізничному вокзалі Тернополя поліцейські перевіряють чи не сідають у потяг пасажири, також правоохоронці спостерігають за дотриманням карантину та роблять зауваження порушникам.

Варто нагадати, що Тернопіль потрапив до Червоної карантинної зони, але місцева влада на чолі з мером Сергієм Надалом обурилася такою ситуацією і зажадала відновити рух поїздів і міжміських автобусів. Незважаючи на заборону 3 серпня на вокзалі Тернополя зупинилися 5 поїздів, які висадили пасажирів і взяли у вагони нових.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

При цьому через залізничний вокзал Тернополя курсує 18 поїздів далекого сполучення та 6 приміських поїздів. Приміські поїзди були скасовані 3 серпня, а поїзди далекого прямування проходили повз вокзал.

Нагадавши, Знай писав, що міністр Максим Степанов пригрозив надзвичайною ситуацією за недотримання карантину.

Також Знай повідомляв, що Тернопільщину можуть виключити з червоної карантинної зони.

Нещодавно Знай передавав, що Надал розкритикував Степанова через тестування та результати, яких у Тернополі роблять більше.