На Тернопільщині молодиків покарали за руйнування комунального майна. Тепер вони прибиратимуть вулиці і заплатять штрафи. Про це пише Липа.

Суд визнав винними молодих людей, які в Чорткові поламали зупинку громадського транспорту в ніч з 5 на 6 серпня по вулиці Степана Бандери. Вандалам довелося просити вибачення у міського голови, жителів міста і своїх батьків за вандалізм.

Молоді люди розповіли, що не хотіли ламати зупинку. Вони навіть не думали, що розваги можуть закінчиться так. Їм доведеться працювати над прибиранням вулиць Чорткова по три години на день протягом тижня. Також батькам доведеться виплатити штраф у сумі 1340-1360 грн. молодих людей оштрафували, так як вони досягли 16-річного віку. Правоохоронці відкрили справу за статтею 152 Кримінального кодексу України.

Варто відзначити, що молоді люди самі запропонували попрацювати на громадських роботах. Вони побачили публікації та коментарі жителів міста, які обурювалися їх поведінкою і пропонували відправити молодих вандалів на такі роботи.

Нагадавши, Знай писав, що у Чорткові в ніч з 5 на 6 серпня невідомі поламали зупинку. Покрівля зупинки впала на лавку. Конструкція впала через пошкодження несучих конструкцій.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Бердянську вандали пошкодили фонтан і скульптуру Пісяючого хлопчика. Чоловік пошкодив скульптуру, момент пошкодження потрапив в об'єктив відеокамер. Власники фонтану і скульптури вже звернулися в поліцію з метою пошуку вандала.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях відремонтували площу після діяльності вандалів.