Тернопіль пішов під воду після чергової зливи. Наслідки стихії городяни зняв на відео та фото. Більшість вулиць опинилися у воді, також затопило парки. Тернополяни показали в мережі, на що перетворилися нові біотулети і бруківка в парку Національного Відродження.

У коментарях до фото і відео з місця подій користувачі відзначили, що такий результат був очікуємо, так як зробили все, а про водовідведення забули. Тому опади будуть регулярно затоплювати цю зону. Також користувачі заявили, що там є труба для відведення опадів, але її ніхто ніколи не чистив.

При цьому синоптики обіцяють тернополянам чергове випробування стихіями та дощами.

Варто нагадати, що Знай розповідав, що урагани проносилися в території нашої країни протягом довгого часу. В черговий раз постраждала Донецька область. Сильний вітер у селищі Велика Новосілка зніс дахи будинків і повалив дерева. Також стихія порвала дроти. Вітер пошкодив не тільки житлові будинки, а й будівлю лікарні, яку нещодавно відремонтували. На землі опинився дах будівлі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ситуація повторилася на Буковині. У Чернівецькій області вітер, дощ та град перетворили село на звалище будівельного сміття. З будинків зірвало дахи і пошкодило дроти. Також ураган завдав шкоди і в інших селах, але там його потужність була не такою. Селяни скаржилися на знищені посіви на полях – вітер вирвав рослини, рясні опади змили. В результаті знищено 50 гектар полів з посівами.

Нещодавно Знай розповідав та показував наслідки буревію на Хмельниччині. Там вітер пошкодив будівлі і конструкції в місцевому парку, перевірив на міцність даху будинків і поламав дерева. Ціле місто залишилося без води та електроенергії на кілька діб.