У Тернополі патрульні врятували чоловіка, який потрапив під потяг. Про подію повідомив машиніст тепловоза. Він повідомив, зателефонувавши на лінію 102, що наїхав на людину на вулиці Лозовецькій.

Коли патрульні прибули на місце події, то чоловік був при свідомості, але мав важкі поранення. В результаті наїзду поїзда він отримав поранення голови і ніг. Щоб зупинити кровотечу поліцейські наклали джгут на ногу і говорили з потерпілим до приїзду медиків. Медики забрали потерпілого до лікарні для подальшого лікування. Поліція в свою чергу приступила до з'ясування обставин наїзду.

Варто нагадати, Знай писав, що тернополяни збунтувалися через відмову машиніста зупинятися на вокзалі в Тернополі через карантин. 85 пасажирів влаштували протест і вимагали, щоб їх висадили в Тернополі. Цими пасажирами були батьки і діти, які їхали з відпустки додому. Батьки супроводжували дітей, які страждають на ДЦП. Така ситуація розігралася після того, як Тернопіль став червоною зоною і потрапив до списку заборонених для зупинки поїздів.

Також Знай повідомляв, що Укрзалізниця офіційно повідомила про припинення транспортного сполучення з Луцьком та Тернополем. Таке рішення було прийнято урядом на початку серпня, коли Україну розділили на зони по епідеміологічній ситуації. Продаж квитків до Луцька та Тернополя був припинений.

Нещодавно Знай передавав, що міста, що потрапили в Червону карантинну зону збунтувалися після відмови Укразалізниці продавати квитки на поїзди далекого прямування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще