У Тернополі чоловік жорстоко розправився з кошеням. Про це розповіли у виданні "Тернопільська липа".

Повідомляється, що в Тернополі двірник одного з ОСББ по вулиці Лесі Українки скоїв немислиме з маленьким кошеням. Чоловік поклав тварину на пеньок і два рази вдарив палицею. Потім він загорнув тіло кошеня в ганчірочку і викинув у смітник.

Читайте Знай в Google News!

Свідком цього стала місцева мешканка на ім'я Сюзанна. Жінка вигулювала собаку і раптом почула глухий звук удару, помітила вона помітила, як чоловік б'є палицею по пеньку, на якому лежало біле кошеня.

У Сюзанни при собі не було мобільного, щоб викликати поліцію, тому вона вирішила простежити за чоловіком. Таким чином жінка з'ясувала, куди він викинув тіло загиблої тварини.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Вона стверджує, що раніше вже бачила цього чоловіка. Він постійно прибирає у дворі і розчищає сніг взимку. Мешканці будинку за описом впізнали свого двірника, проте ніхто з них не вірить, що він міг таке вчинити.

Виявилося, що у кошеняти вже були опікуни. Вони надали фотографію тварини до його загибелі.

загиблий кошеня, фото: Тернопільська липа

Жінка звернулася в поліцію і написала заяву за цим фактом.

У спілкуванні з правоохоронцями чоловік заявив, що знайшов кошеня вже мертвим. В даний момент очікуються результати експертизи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Бердянську нелюд кинув обридлого малюка під колеса поїзда.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Львовом шкуродери жорстко розправилися з беззахисним пухнастиком.

Також, "Знай.uа" писав, що на Запоріжжі горе-мисливці відкрили сезон випадкових жертв.