На Тернопільщині діти вирішили дати дорослим приклад і навели чистоту біля озера. Про це розповів рятувальник Дмитро Доньйо на сторінці "Монастирська - моє місто"у соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Йдеться про озеро поблизу села Завадівка, яке в літні дні практично заповнене відпочиваючими. Надалі, після великої кількості відпочиваючих, поблизу водойми залишаються гори сміття, які ніхто не прибирає.

Це набридло наймолодшим жителям села і вони вирішили навести порядок власними силами.

"Народ! Ставок поблизу с. Завадівка не смітник!!! За Вами діти прибирають!!! Там немає прибиральника!!!"- написав Дмитро Доньйо.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Публікація Дмитра Доньйо: Facebook

До публікації він додав короткий відеоролик на якому можна побачити, як кілька дітей збирають сміття, яке лежить в кущах.

Варто зазначити, що кількість сміття досить велика, проте діточок це не лякає і вони щосили намагаються навести порядок в рідному краї.

діти прибирають сміття, кадр з відео: Facebook Дмитро Доньйо

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тисі на Закарпатті замість риби плавають памперси. Під час спеки вода в річці осіла, разом зі сміттям, яке туди щодня скидають місцеві.

Як повідомляв портал "Знай.uа", серед мешканців Івано-Франківська зросла кількість боргів за вивезення сміття. У зв'язку з цим АТП — 0928 змушене вдатися до крайніх заходів для збору заборгованостей і звернутися до суду.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львівській області екоактивіст влаштував рейд Держекоінспекції щодо звалищ на території регіону.