На Тернопільщині поліцейські затримали залізничника за крадіжку палива. Про це розповіли на сторінці поліції Тернопільської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що зловмисник багато разів зливав дизельне паливо з тепловоза і продавав його. Правоохоронці спіймали чоловіка на місці скоєння злочину в той час, коли він намагався вкрасти 40 літрів палива.

Читайте Знай в Google News!

Начальник Збразкого відділення поліції Віктор Волощук розповів. Що правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що співробітник одного з підприємств скоює крадіжки дизельного палива. Після цього правоохоронці провели ряд оперативних заходів і встановили особу злочинця.

спійманий злочинець, фото: поліція Тернопільської області

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чоловіка спіймали під час чергового злочину. У вечірній час після чергування він пішов зливати паливо з тепловоза і був затриманий правоохоронцями. Загалом чоловік встиг перелити 40 літрів палива. Під час обшуку за місцем проживання у нього виявили ще 100 літрів палива, які він також планував збути.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 185 КК – Крадіжка. Триває досудове розслідування.

повідомлення поліції Тернопільської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Буковині злодій одним рухом обчистив товариша на 11 тисяч.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі поліція спіймала злодіїв, які намагалися сховатися за допомогою переодягання.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові розшукують чоловіка, якого підозрюють до низки злочинів у центрі міста.