На Тернопільщині лікарі борються за життя дитини, яку доставили після отримання опіків. Дитину доставили в Кременецьку районну лікарню з термічними ушкодженнями шкіри тулуба. Про це пише Липа.

Дитина постраждала від опіків окропом. Хлопчика 2016 року народження госпіталізували після того, як на нього впала Каструля з окропом. Медики роблять все можливе, щоб зберегти дитині життя.

Варто нагадати, Знай розповідав про те, що на Львівщині вибух під час робіт з газовою трубою призвів до отримання травм молодим робітникам. Молодий чоловік отримав сильні травми ніг і голови, в тому числі і опіки. Інцидент стався в селищі Шкло. Чоловіки хотіли провести ремонт газової труби.

Також Знай писав, що опіки можна отримати не тільки від вогню або окропу. У Донецькій області жінка сходила в салон краси, щоб пофарбувати волосся, а отримала хімічний опік і алергічну реакцію. Вона описала свій стан в "народному Ревізорі" і навіть показала фото, на яких вона відображена до фарбування волосся і після з одутлим обличчям і затеклими очима. Салон краси відмовився допомагати жінці і не визнав своєї провини в тому, що трапилося. Тому вона вирішила подавати в суд.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі стався нещасний випадок, в якому жертвою стала жінка. Вона випила отруту і отримала опіки внутрішніх органів і отруєння. Вона випила пестицид " Тур " і померла, лікарям залишалося лише констатувати смерть. Причин такого вчинку досі не з'ясували.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще