У Тернопільській області в місті Зборів городяни обурені станом громадського туалету, який тут стоїть вже кілька десятиліть. Заклад знаходиться в центрі міста і давно перетворилося на сміттєзвалище. Про це пише Володимир Небельський у Facebook.

Чоловік показав на фото реальний стан санвузла. На цей пост відреагували багато жителів міста і навіть ті, хто перебралися в інші міста України. Фото стало предметом жвавої дискусії на тему, Що робити, щоб громадські туалети були чистими.

Городяни не розуміють, чому влада не вирішує проблему з цим туалетом, адже він стоїть у такому стані вже кілька десятиліть. Жителі Зборова зійшлися на думці, що на місці цього туалету потрібен новий і чистий. Також деякі почали скаржитися на тих, хто постійно кидає туди сміття і пляшки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Києві з'являться п'ять громадських туалетів за 10 мільйонів гривень. Операція була проведена через систему Prozorro. На вулицях столиці повинні з'явитися громадські туалети модульного типу. Два таких туалети будуть встановлені вже в серпні, а решта до кінця року.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі містяни показали, як комунальники понівечили центр міста сміттєвими баками. Їх переставили на людну вулицю з дворів прилеглих будинків.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі в одному з парків влаштувалися бездомні і наркомани. Вони перетворили місце відпочинку городян на звалище. При цьому влада нічого не робить, щоб вирішити цю проблему. Місцеві жителі розповіли, що парк перетворився на руїни і громадський туалет, а ходити тут в темний час доби небезпечно для життя.