Мер Тернополя Сергій Надал звернувся до городян з проханням дотримуватися карантину, щоб місто через два тижні не опинилося в помаранчевій або червоній зоні. Відео він записав за підсумками засідання міського штабу та Державної комісії з ТЕБ і НС.

Надал розповів тернополянам, що в останні дні спостерігається різке зростання кількості заражених китайським вірусом. Також зросла кількість пацієнтів, яким необхідна медична допомога. Далі Надал запевнив усіх городян у тому, що мерія робить все можливе, щоб хвороба не поширювалася, щоб діти змогли піти в школи і садки, в університети.

Для цього він попросив відповідально ставитися до карантинних обмежень, так як вірус не зник, тому він попросив всіх тернополян дотримуватися масочного режиму і мити частіше руки, дотримуватися дистанції. Він ще раз нагадав підприємцям і керівникам підприємств про необхідність дотримуватися техніки безпеки і правил карантину. Надал попросив забезпечити співробітників і клієнтів масками, дезінфекторами і рукавичками.

Крім того, мер Тернополя зажадав дотримуватися правил карантину в громадському транспорті – не впускати пасажирів більше, ніж є сидячих місць.

Після чергового Указу Кабміну в Тернополі та деяких інших адміністративних одиницях регіону діють нові обмеження – не більше 50% сидячих місць заповнюваність громадського транспорту, в дошкільних установах можуть перебувати в одному приміщенні не більше 20 осіб, заборонена робота хостелів, а в ресторанах не більше 1 людини на 10 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

ПРОШУ ВАС, ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ!

ПРОШУ ВАС, ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ! 🔷 Відбулося засідання Державної комісії з надзвичайних ситуацій. Також відбулося засідання міського оперативного штабу. Протягом останнього тижня ми спостерігаємо ріст кількості людей, хворих на коронавірус в Тернополі та області. На жаль, зросла і кількість пацієнтів, які перебувають в лікарнях. 🔷 Хочу Вас запевнити, мерія Тернополя робить усе можливе, щоб не було зупинено діяльність підприємств, транспорту, дитячих садочків, щоб не було обмежено права та свободи тернополян. Але ми всі маємо бути відповідальними за себе, за своїх працівників, за своїх близьких. Вірус не зник. 🔷 Я звертаюсь до усіх тернополя з проханням дотримуватися протиепідеміологічних заходів. Нагадую установам та підприємствам міста про обов’язкові міри безпеки. Я прошу підприємців зберігати масковий режим, забезпечувати наявність дезінфекторів на місцях, створити всі умови для соціальної дистанції працівників та клієнтів. 🔷 Увійшла в дію нова урядова постанова, згідно якої заборонено роботу закладів громадського харчування та розважальних закладів після 00:00 год. В громадському транспорті рекомендовано перевозити пасажирів виключно у межах сидячих місць з відповідною соціальною дистанцією. Кількість дітей, людей, які можуть одночасно перебувати у закладах дошкільної та позашкільної освіти обмежено до 20 чоловік. Заборонено роботу хостелів, а у закладах громадського харчування повинно перебувати не більше 1 особи на 10 кв.м.

Geplaatst door Сергій Надал op Dinsdag 18 augustus 2020

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі діє жовта карантинна зона та нові обмеження.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі навчальний рік може не розпочатися.

Нещодавно Знай передавав, що частина території України стала червоною після прийнятого Кабміном рішення.