Молодята з Тернопільщини зіграли весілля, а замість традиційних подарунків від гостей зібрали величезну коробку подарунків для будинку малятка. Замість постільної білизни і тарілок вони попросили дарувати їм все необхідне для догляду за новонародженими.

Новоспечена дружина Ольга розповіла, що вони з чоловіком давно думали, як можна допомогти малюкам, яких залишили батьки. Можливість з'явилася сама собою. Молодята повідомили про свою ідею всім запрошеним гостям. Всі погодилися взяти участь у такій незвичайній акції і принесли подарунки-молочну суміш, засоби гігієни, іграшки та багато іншого. В результаті вийшов великий ящик з подарунками.

Всі зібрані подарунки молодята передали Тернопільському обласному спеціалізованому будинку дитини.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі музикант став учасником благодійного аукціону. Він став лотом, за який поборються городяни. Переможець викупить лот і піде на каву з молодою людиною, а гроші будуть передані в благодійний фонд. У цій акції вже встиг взяти участь відомий співак Віктор Павлік.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Ужгороді пройшов благодійний забіг "біжу за Давидика". Участь у марафоні взяли майже дві з половиною сотні ужгородців – дорослих та дітей. Марафон відбувся для порятунку дворічного ужгородця Давида Довганича, у якого діагностували доброякісну пухлину головного мозку зі злоякісним ростом.

Нещодавно Знай передавав, що український волонтер Реуцький розповів, як знущаються в СІЗО в Білорусі над затриманими.