Мешканка Тернопільської області 54-річна Надія Макари потрапила до лікарні в Польщі. Рідні жінки збирають кошти на її лікування. Жінка знаходиться в клініці міста Бусько Здруй.

Два тижні тому жінка вирушила на заробітки до Польщі. Однак через кілька днів після приїзду у жінки відкрилася виразка шлунка. За словами рідних причиною хвороби могла стати важка робота в полі. Жінці доводилося піднімати важкі ящики.

Польські медики лікують Українку і кілька разів прооперували. Зараз жінка перебуває в реанімації в штучній комі. Медики розповіли, що у неї розвинувся сепсис, але шанси на порятунок є.

Рідні та близькі надії просять про допомогу всіх небайдужих громадян нашої країни. Гроші потрібно перерахувати на карту дочки.

Нагадавши, Знай писав, що юна запоріжанка страждає невиліковною хворобою печінки. Дівчинці потрібні дорогі ліки і процедури. Юлія Скорик страждає від страшного генетичного захворювання-прогресуючого, сімейного внутрішньо-печінкового холестазу-синдрому Клейтон-Юберга. Зараз Юлії збирають кошти на лікування і операцію з пересадки печінки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі волонтери та лікарі намагаються врятувати життя 9-місячної дитини, від якої відмовилися батьки. В обласній дитячій клінічній лікарні на Космічній перебуває на лікуванні 9-місячний малюк. Медики діагностували у нього запальний процес в нирках, а волонтери почали допомагати малюкові. Зараз йде збір коштів для подальшого лікування.

Нещодавно Знай передавав, що в Ужгороді проведуть марафон заради збору коштів на лікування маленького Давида. Батьки дитини продають все, що у них є, щоб зібрати половину суми. В цілому сім'я потребує 46 тисяч євро на проведення операції дитині.