Українка побувала в Тернополі і розповіла про свої враження. Молода студентка Тернопільського університету розповіла про побачені в місті недоліки і про приємні сюрпризи. Алла Дахновець показала і кілька фото, зроблених під час прогулянки містом.

В першу чергу дівчина зазначила, вибоїни на дорогах і в деяких місцях відсутність пішохідної зони. В даному випадку вона говорила про об'їзну дорогу, по якій їй довелося йти. Також вона відзначила відсутність точного розкладу руху тролейбусів та автобусів у Тернополі. Їй захотілося побачити і нові транспортні засоби замість віджилих свій термін машин.

Особливо їй сподобалося кататися на таксі, тому дівчина зазначила службу таксі про доступні ціни. Вартість проїзду вона порівняла з цінами в рідному станові Хмельницької області.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Алла помітила велику кількість приміських готелів, де можна зупинитися в будь-який час. Вона вважає, що в них приємні ціни і якість обслуговування. Особливу увагу дівчина приділила набережній Тернопільського ставу. Алла зазначила, що Набережна змінюється в останні три роки і зараз вона продовжує змінюватися. Дівчина розповіла, що на набережній можна відпочити і насолодитися пейзажем, а можна розважитися і навіть активно відпочити.

Нагадавши, Знай писав, що батько і син з Дніпра здійснили поїздку по периметру України і розповіла про враження. Вони були приємно здивовані посмішками та підтримкою українців у різних містах та областях.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині бізнесмен взявся відроджувати Кінний туризм. Йому подарували коней і допомагають втілити плани в життя.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі показали архітектурні родзинки України, які стали символами байдужості.