У США малюк заговорив в 10 тижнів від роду. Жителі Нью-Йорка опублікували відео, на якому малюк чітко говорить, що любить маму. Цю фразу перед цим жінка говорила синові кілька разів.

Момент чіткого повторення фрази потрапив на відео завдяки бабусі хлопчика. Вона знімала, як мама грає з сином, а потім зафіксувала цілу фразу. Дивовижне відео опублікувавши Metro.co.uk.

Жінки були зворушені таким поворотом подій, їх здивуванню не було меж. Педіатри кажуть, що діти починають видавати звуки, що нагадують набір складів і намагатися говорити прості слова «мама», «тато» тільки до року. Однак цей малюк випередив розвиток подій на кілька місяців.

Варто зазначити, що українські діти не пасуть задніх. Навіть під час карантину вони примудряються сходити на останній дзвоник і навіть відзначити випускний. За останні 6 місяців карантин і онлайн уроки стали приводом для обурення і жартів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині випускники шкіл оригінально відзначили випускний в умовах карантину. Діти влаштували собі свято онлайн. Вони станцювали з батьками вдома, а відео виклали в соціальні мережі і на сайті школи. Завдяки цьому дітям вдалося відчути свято навіть в ізоляції.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі Підлітки згадали дитинство і покаталися на гойдалці, але остання втомилася і впала в самий невідповідний момент. Два підлітки опинилися на землі, а веселе вигляді потрапило в мережу.

Нещодавно Знай передавав, що психолог шоу "Від пацанки до панянки" розповіла і показала, як не збожеволіти з дітьми під час карантину і канікул.