На Тернопільщині раптово помер герой, який віддав своє здоров'я в зоні АТО і захистив Україну від російських окупантів Руслан Карпець. Сумну новину повідомили у Кременецькій міській раді.

У повідомленні йдеться, що чоловік віддав країні борг, який не можна забувати. Також йдеться про те, що слова не замінять втрату рідним і близьким через втрату, так як смерть рідної людини-випробування. Також у міськраді зазначили, що розділяють велику втрату. Про причини смерті ветерана російсько-українського конфлікту не повідомляється.

Нагадавши, Знай писав,що у Львівському госпіталі помер ветеран АТО / ООС. На 49 - му році життя не стало Тараса Богдановича Свистельницького, 1972 року народження. Учасник бойових дій помер в одному з госпіталів. Про час, дату і місце похорону повідомлять додатково.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині вшанували пам'ять ветерана україно-російської війни. 17 серпня, виповнилося рівно 6 років з того дня, коли в АТО загинув відважний воїн і справжній патріот, уродженець Борислава Сергій Шевчук. Щоб віддати данину пам'яті Герою, на місці поховання Сергія були покладені квіти і запалені свічки. Сергій Шевчук народився 1 жовтня 1982 року в Бориславі. Навчався в середній школі №2 Трускавця. Здобув юридичну освіту у Львівському університеті внутрішніх справ при Національній академії ВД України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті за загадкових обставин загинув активіст Нацкорпусу. 4 серпня молодика провели в останню путь у місті Коломия. Хлопцеві було всього 18 років. Його тіло виявили 31 Липня на території колишнього заводу "Сільмаш". Причини смерті активіста досі не відомі, правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії.