У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі військові з Тернополя отримали нагороди. Їм вручили почесні відзнаки від Міністерства оборони, подяки та нагороди. Про це повідомила 44 окрема артилерійська бригада.

Урочистості пройшли на честь свята 29 річниці Незалежності України. Військовослужбовців подякували за вірну службу в ЗСУ.

Варто відзначити, що українські військові щодня виконують складну і небезпечну роботу по захисту нашої країни від російських окупантів і найманців. Вони отримують поранення і гинуть під кулями і осколками, а значить, заслуговують найвищої нагороди.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі в лікарні імені Мечникова боги в білих халатах врятували вже не одну сотню життів українських бійців. Цього разу тут з лап смерті вирвали 37-річного захисника, який 13 серпня підірвався на міні. Він пройшов небезпечний період і вийшов з коми. Лікарі розповіли, що чоловік отримав множинні осколкові поранення голови, очей і тулуба. Офтальмологи зберегли праве око і зір, а ось лівий постраждав сильно. Також лікарі впоралися зі складною черепно-мозковою травмою.

Також Знай повідомляв, що Ярославу Журавлю посмертно присвоїли нагороду після того, як він три дні повільно вмирав у «сірій зоні» і намагався дістатися української сторони. Бойовики так званої «ДНР " не давали три дні провести пошуково-рятувальну операцію і забрати тіло загиблого командира і Ярослава Журавля, поки він був живий. В результаті військовий загинув. Його тіло бойовики передали українським військовим 16 серпня.

Нещодавно Знай передавав, що юний житель Дніпропетровщини отримав нагороду за те, що врятував п'ятьох дітей від вибуху гранати.