У Тернополі мешканці одного з будинків по вулиці Данила Галицького скаржаться, що будівля тихо, але впевнено руйнується. Вони звернулися за допомогою, так як бояться за свої життя. Відгукнувся на проблему голова Тернопільської обласної організації Політичної партії» Громадянський рух Хвиля " Олексію Станько.

На проблему жителів цього будинку не звертали уваги багато років. Керуюча компанія ставила маяки на тріщини і робила позначки. Станько звернув увагу і зацікавився вирішенням проблеми.

Він зазначив, що в будинку, де знаходиться дитяча поліклініка один з під'їздів відламується від решти будинку. Люди живуть, як на пороховій бочці. Проблема полягає в просіданні фундаменту. Жителі під'їзду вже кілька останніх років звертаються до міської ради, в обласній адміністрації і навіть до Президента. Однак жоден чиновник не захотів вирішити проблему.

«Ніхто не реагує, а будинок руйнується. Причини ми не знаємо. Напевно, осів фундамент або поліклініки підтопило. Ніхто нам нічого не говорить. Пробували ремонтувати, нічого не допомогло, так на цьому і зупинився. Комісії були, фіксували,» маячки " ставили. На цьому все закінчилося» ,- розповів місцевий житель Петро.

Після бесіди з місцевими жителями Стань закликали місцеву владу знайти вирішення проблеми

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Львові занедбана будівля почала несподівано руйнуватися. Впала одна з несучих стін конструкції.

Також Знай повідомляв, що 9 червня, в місті Новомосковськ Дніпропетровської області в житловому будинку стався вибух, який спричинив пожежу. На місце події прибули рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі будинок розвалюється на очах. Причиною руйнування будівлі є підтоплення підвалу.