На Тернопільщині зникла 57-річна місцева жителька. Вона проживає в селі Словятин. Рано вранці 18 серпня Марія Бичинська вийшла з дому і пішла в бік села Нижня Липиця Рогатинського району Івано-Франківської області.

У повідомленні не йдеться про її прикмети і в чому була одягнена. Однак є прохання зв'язатися з поліцією за гарячою лінією.

Варто відзначити, що в Україні щодня пропадають люди. Діти, молодь, літні люди йдуть з дому з різних причин. Підлітки сваряться з батьками, люди похилого віку забувають свої адреси і страждають захворюваннями. Правоохоронці шукають кожного з них, щоб повернути рідним. Не завжди пошуки призводять до щасливого кінця. Деякі йдуть, щоб вчинити суїцид або просто гинуть десь.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині розшукують чоловіка з Херсонської області. На Тернопільщині зник уродженець Херсонщини Остафійчук Володимир Ярославович, 1954 року народження. Чоловік проживав у родичів в Тернопільській області, але потім покинув їх будинок і зник. Рідні розповіли, що він говорив про бажання з'їздити в Херсонську область, але і там його не знайшли.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що під Харьковм знайшли тіло жінки, яка пропала ще на початку липня. Тоді рідні та друзі заявили про зникнення Оксани Коломієць, яка працювала медсестрою, а потім вийшла на пенсію і почала пити. Жінку не раз бачили біля кіоску, куди вона здавала Вторсировину. Однак потім вона зникла. Через півтора місяці бійці Нацгвардії під час пошуків іншої зниклої жінки знайшли тіло Оксани. Про причини смерті в повідомленні не йдеться.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом розшукують матір з малолітніми дітьми, які пішли з дому і не повернулися. 24-річна Созанська Аліна разом з п'ятирічною дочкою Анастасією і дворічним сином Михайлом ще 18 серпня пішли з дому близько 11:00. Досі про їх місце знаходження нічого не відомо, зв'язку з ними немає.