У голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша діагностували коронавірус. Про це чиновник написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

“Друзі, щойно дослідження на COVID-19 показали у мене позитивний результат”, – повідомив Володимир Труш.

Труш лікується вдома на самоізоляції.

“Лікарі призначили курс медикаментозного лікування. Самопочуття – не найкраще”, – додав він.

Голова ОДА також зауважив, що на Тернопільщині стрімко зростає кількість хворих на COVID-19.

“Статистика сумна. 207 нових випадків за добу. Десятки важких хворих, які не можуть самостійно дихати”, – наголосив він, також закликав жителів регіону дотримуватися карантинних заходів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що лідер партії "Батьківщина" та народний депутат України Юлія Володимирівна Тимошенко за підтвердженою інформацією заразилася коронавірусом. Цю інформацію підтвердив екс-нардеп Ігор Мосійчук у соціальній мережі Facebook та її прес-секретар Марина Сорока.

Стан лідера "Батьківщини" оцінюється як важкий. Температура тіла у народного депутата піднялася до 39°C.

Також відомо, що разом з Юлією Тимошенко захворіла її 40-річна дочка Євгенія і чоловік — Артур Чечоткін.

Сама політик з ранку на своїй сторінці в соцмережі Facebook лише привітала українців з Днем Державного Прапора і ніяк не прокоментувала інформацію з приводу захворювання.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Медики нарешті визначилися, чи потрібні дітям маски - батьки будуть засмучені

Також портал "Знай.ua" писав, що Вчителі замучили батьків протизаконними карантинними вимогами: "Який ще документ треба?"

Також портал "Знай.ua" писав "Хто не встиг, той запізнився": названий "ідеальний вік" для схуднення