У Тернополі на честь Дня Незалежності України пройшов Марш Захисників. В ході заходу всі присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів, а потім вирушили на Театральну площу.

Після цього у центрі Тернополя пройшло віче на честь Дня Прапора та Дня Незалежності. Під час заходу згадали та поіменно перерахували всіх, хто загинув за Україну в україно-російській війні та воював у складі добровольчого корпусу «Правий сектор».

Варто відзначити, що сьогодні Україна відзначає 29 річницю Незалежності. У 1991 році Леонід Кравчук у Біловезькій пущі в Білорусі оголосив про вихід України зі складу СРСР. Після цього були прийняті Конституція і затверджені прапор і гімн України, введена національна валюта гривня.

Нагадавши, Знай повідомляв, що популярний український виконавець Melovin запустив патріотичний челендж до Дня Незалежності України. Артист закликає кожного підтримати ініціативу в своєму місті і показати улюблені місця Свого Краю.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Львові освятили пам'ятник загиблим українським воїнам, які поклали свої життя за незалежність і територіальну цілісність нашої країни на Донбасі. У неділю, 24 серпня на Львівщині присвятили пам'ятник загиблим українським воїнам. Цей пам'ятник знаходиться на Рясненському кладовищі.

Нещодавно Знай передавав, що тисячі киян вийшла на вулиці столиці, щоб відзначити День незалежності і пройти Хрещатиком. Вранці о 9: 30 в кевському парку Тараса Шевченка для участі в марші зібралося кілька тисяч людей, і їх кількість зростає. Люди приїхали до Києва з усіх куточків України. Серед учасників заходу багато ветеранів, учасників російсько-української війни на Донбасі.