На Тернопільщині змінили карантинні зони. Рішення було прийнято на засіданні Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні було змінено епідзонування адміністративних одиниць Тернопільської області.

Після цього рішення з півночі 24 серпня почали діяти нові правила і обмеження. Так Тернопіль, Чортків, Бережани, а також Бережанський та Чортківський райони потрапив до помаранчевої зони.

У цих регіонах буде заборонена робота хостелів, туристичні бази, виняток становлять готелі. Під забороною буде робота ресторанів і розважальних закладів у нічний час, планові госпіталізації та оперативні втручання. Закриваються Спортзали, фітнес-центри та інші спортивні заклади. На проведення масових заходів накладається обмеження. На 1 присутнього має бути 20 квадратних метрів.

У жовту зону потрапили Бучацький, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Казовський, Лановецький, Підволочиський, Теребовлянський та Чортківський райони. У жовтій зоні не можна відвідувати заклади, де проходять лікування або проживають літні люди.

Нагадавши, Знай повідомляв, що з 24 серпня в Україні починає діяти нове зонування в регіонах. Воно буде залежати від рівня захворюваності коронавірусом і і від заповненості ліжок. У червону зону потрапляє все більше і більше міст і районів. У цих містах заборонена робота всіх кафе і ресторанів, торгових центрів і спортзалів. Зупинено роботу громадського транспорту і не зупинятимуться потяги.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також Знай писав, що у Чернівцях тепер Червона карантинна зона. Тут закриті дитячі садки і школи, а також діють інші жорсткі обмеження.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті ринок працює в антисанітарних умовах. Продуктами торгують прямо на звалищі.