Українки часто кидають свої сім'ї і їдуть в інші країни, щоб заробити гроші. Частину коштів вони відправляють на батьківщину, а на решту живуть самі. Таке життя накладає свій відбиток на цих людей. Однак у кожної з них своя причина виїхати з України.

Історію однієї з таких українок розповіло видання»Українці сьогодні". Жінка на ім'я Люба поїхала до Італії, щоб утримувати дітей. Таке рішення їй довелося прийняти після розставання з чоловіком Василем і 20 років спільного життя.

За словами заробітчанки вони з чоловіком приїлися один одному, дратували один одного, а потім їм просто набридло прикидатися. Люба не думала ні про що і прийняла рішення розлучитися не замислюючись. Після цього вона спробувала пов'язати своє життя з іншим чоловіком, але нічого не вийшло. Також склалася і доля її Василя.

Жінка працювала в Італії вже кілька років і непогано забезпечила життя дітей, дала їм освіту. Коли настав час їхати додому, вона вирішила спробувати повернути було щастя і зійтися з колишнім чоловіком, налагодити відносини. Люба сподівалася, що можна ще все повернути. Однак доля підкинула їй неприємний сюрприз.

В один зі своїх вихідних вона зустрілася з українками, які також вирушили до Італії заробляти гроші і розповіла про свої сподівання і надії. У чергову зустріч її чекали подруги, але жінка так і не прийшла. Вона з'явилася лише через 2 тижні і засмутила всіх новиною про смерть свого колишнього чоловіка. Після цього вона сказала, щоб її подруги берегли свої сім'ї.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що українка расскзаала про те, як заробітки в Європі змінили її життя.

Також Знай повідомляв, що заробітчанка з України розповіла, як працювала в Італії, щоб накопичити на квартиру синові, а невістка все забрала.

Нещодавно Знай передавав, що українці розповіли, як стали рабами в Польщі.