У Тернополі розшукують жінку з психічним захворюванням. Українець Оксана пропала 17 серпня і до сьогоднішнього дня про неї нічого не відомо. Вона вийшла з дому і пропала.

Правоохоронці Тернополя попросили зв'язатися з ними, якщо хтось бачив або знає, де знаходиться Оксана.

Варто відзначити, що в Україні правоохоронці шукають безліч людей. Одні шукають у справах і опиняються в лікарні, а інші йдуть, щоб розлучитися з життям. Є й щасливі історії, коли зниклих знаходять і повертають в сім'ю.

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі безслідно зник хлопець з особливими прикметами. Він пішов з дому практично місяць тому, і з тих мор його ніхто не бачив. Олегу коцюбі зараз 23 роки. Він ще 1 серпня покинув будинок, і з тих пір не з'являвся в мережі, і ніким не був помічений. На вигляд хлопець худорлявої статури, зріст 173 см, волосся світле. Був одягнений в чорну футболку, сині джинсові бриджі і шльопанці.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві розшукують літнього чоловіка з провалами в пам'яті. Він поїхав до Києва і був помічений на станції метро Лісова, але потім зник. У повідомленні йдеться, що пропав Логвиненко Микола Михайлович 1942 року. Чоловік страждає провалами в пам'яті. Вчора 19 серпня вийшов з дому в селі Гоголів Броварського району сів на автобус і приїхав на станцію метро Лісова в Києві. Після цього він зник.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові рідні та поліція розшукують чоловіка зі шрамами після операцій. Пішов з дому і не повернувся Мужилов Володимир, 01.08.1969 року народження, місто Львів, мікрорайон Рясне.