На Тернопільщині дві шахрайки обдерли до нитки жительку Кременецького району. Вони обманним шляхом виманили у неї 5 тисяч гривень. Жінки прийшли в будинок до пенсіонерки під виглядом соціальних працівників. Вони пояснили своє відвідування оформленням доплати до пенсії.

Інцидент стався 24 серпня, коли вся країна, в тому числі і державні служби відпочивали. Бабуся не зв'язала з прихід "соцпрацівників" з вихідним. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції в Тернопільській області.

У вихідний день о 22: 00 у двері літньої мешканки Тернопільщини постукали дві жінки. Вони сказали, що працюють в соціальній службі і тепер їм потрібен її паспорт, щоб оформити доплату до пенсії. Бабуся розповіла, що жінкам на вигляд було 35-40 років.

"Соціальні працівниці" попросили бабусю дати їм паспорт. Коли вона витягувала документи, то вони помітили гроші. Перед цим жінки настійно рекомендували сісти оформити документи в кімнаті, а не в кухні.

Після того, як жінки пішли, одна з них повернулася і заявила, що забула сумку. У цей момент вона і стягнула накопичення пенсіонерки, припускають в поліції. На даний момент правоохоронці розшукують зловмисниць і встановлюють їх особи.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві шахрай обманним шляхом заволодів квартирами столичного літнього професора. Він втерся в довіру до літнього чоловіка і вкрав документи на квартиру.

Також Знай писав, що в Києві з'явився" заповзятливий " пенсіонер, який розводить киян на гроші.

Нещодавно Знай передавав, що шахраї зайнялися "реформуванням" пенсійної системи і виманили у бабусі 10 тисяч гривень.