Молоді дівчата з Рівненської області стали зірками мережі несподівано для себе. Вони не мають музичної освіти, але з дитинства співають народні пісні. У шкільні роки Українки Дарина (17 років) і Мирослава (22 роки) відвідували гурток співу в місцевому клубі.

Успіх прийшов несподівано двоюрідні сестри з села Городок Рівненської області, прогулюючись по околицях вирішили сфотографуватися і записати коротеньке відео з фрагментом народної пісні.

Пізніше це відео молодша з сестер виклала в популярну зараз мережу TikTok. В результаті дівчата отримали понад 1 мільйон 300 тисяч переглядів і відміток «подобається», коментарі від користувачів з різних країн світу і навіть пропозиції вийти заміж.

Українських народних виконавиць обурило поширення їх відео в російських групах і позиціонування їх, як росіянок. Дівчата заявили, що вони Українки, із Західної України і не були росіянками. Сестри не мають музичної освіти, але відвідували місцевий Будинок культури. Керівниця їх гуртка не здивована такої реакції людей, так як народні пісні зараз дуже популярні. Найвідданішими слухачами сестер є їхні рідні та сусіди. Вони кидають все і йдуть слухати, як співають їхні внучки.

Дві сестри отримали несподівану популярність, заспівавши українські пісні у соцмережах

Вони задля цікавості виставили відео до соцмереж, а отримали понад мільйон переглядів, тисячі коментарів, поширень і навіть пропозиції вийти заміж. Двоє сестер із села Городок Рівненської області стали відомими, співаючи українські пісні. Дівчатам, які не мають музичної освіти, тепер пишуть із різних куточків України та з-за кордону. З ними познайомилася і ТСН.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
Geplaatst door ТСН op Dinsdag 25 augustus 2020

Нагадавши, Знай писав, що Ніна Матвієнко нагородила 4-річну мешканку Франківщини за її таланти. Дівчинка поулчила нагороду в рамках конкурс-фестивалю під назвою "віночок світу онлайн".

Також Знай повідомляв, що Закарпатський співак Сергій Роман презентував кліп на пісну в сучасній обробці "Несе Галя воду", пісня мала сучасне аранжування.

Нещодавно Знай передавав, що співачка з Чернівців записала кліпи на народні пісні, зібрані нею на малій батьківщині.