Любитель риболовлі з Чернігівщини Дмитро Бабинець зловив гігантського монстра у водоймі-щука з вагою 9 кілограмів. Про це розповів сам рибалка на своїй сторінці в Facebook.

Молодий чоловік зловив величезну щуку і розповів, як він її витягував з води. Він заявив, що довелося важко, так як у нього не було пристосувань для виведення такої великої риби. Він зробив три спроби і на третій раз йому вдалося затягнути цього монстра в човен. Дмитро зазначив, що він розумів можливість поранення рук такою великою рибою. Він уточнив і вага улову-8700 грам. Це виявився його найбільший трофей.

"Щука реально величезна і приймати її було нічим. Тільки руки мої. Розумів, що будь-якого неправильного руху руку може розсікти. Але все ж акуратно затягнув рибину в човен з третьої спроби. Щука важить 8700 г. Це мій трофей серед щук", - зазначає Дмитро Бабинець на своїй сторінці в Facebook.

Нагадавши, Знай писав, що під Львовом на річці Західний Буг влаштують рай для рибалок. Там пройде фестиваль і змагання з лову риби. Тут знайдуть себе любителі фідерної та спінінгової риболовлі. Наприкінці заходу учасники отримають призи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай повідомляв, що ужгородець у річці виловив не рибу, а снаряд часів Другої світової. На місце довелося викликати саперів і рятувальників, щоб убезпечити "улов".

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі маленька дівчинка показала татові і його друзям, як потрібно ловити рибу. Її улов став прикладом для наслідування досвідчених рибалок.