У Тернополі зник молодий чоловік Кравець Олександр Іванович. Чоловіка розшукують поліція та рідні. 31-річний чоловік проживає в селі Соборне. Він пропав 18 серпня і до сьогодні про нього нічого не чути.

18 серпня близько 19 години вечора він виїхав з дому на автомобілі «ВАЗ-2104» і додому не повернувся. Поліція та рідні просять надати будь-яку інформацію про чоловіка та зателефонувати на гарячу лінію 102.

Варто відзначити, що поліція активно веде пошук зниклих без вести українців. Вже 2 роки шукають ветерана АТО, який захищав країну на Донбасі, але безслідно зник у мирному Харкові. У Харкові ще два роки тому, 24 Вересня 2018 року зник 29-річний Андрій Сухно.

29-річний харків'янин кілька місяців служив на Донбасі, де був стрільцем. В армію пішов добровольцем, так як"не міг спокійно дивитися на те, що відбувається в країні". Після повернення з фронту молодий чоловік зустрівся з другом, який матері зниклого розповів одну версію, а поліції іншу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Хмельницькому жінка напилася горілки і зателефонувала в поліцію із заявою про те, що у неї зникла дитина. При цьому дівчинка перебувала у батька, а мати про це знала. За такий вчинок жінці світить адміністративне покарання. Правоохоронці розшукали чоловіка і дівчинку вдома і переконалися, що дитині нічого не загрожує. Також з'ясувалося, що з матір'ю вона підтримувала зв'язок протягом двох днів.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі розшукують жінку з психічним захворюванням. Українець Оксана пропала 17 серпня і до сьогоднішнього дня про неї нічого не відомо. Вона вийшла з дому і пропала.