У Тернополі у зв'язку з введенням нових карантинних обмежень змінилися правила перевезення пасажирів у громадському транспорті. За новими вимоги може бути лише заповнена половина сидячих місць. Про це розповіла прес-секретар Нацполіції в Тернопільській області Катерина Басаліга.

Вона розповіла в інтерв'ю суспільному про те, що є норма в постанові уряду, яка була прийнята 12 серпня. Аналогічне рішення було прийнято обласною комісією з надзвичайних ситуацій. Всі ці рішення були прийняті через те, що Тернопіль потрапив в помаранчеву зону.

Крім того, обурені таким станом справ пасажири, які не можуть потрапити в громадський транспорт і вчасно дістатися до роботи. Кондуктор одного з автобусів розповіла, що у них 30 сидячих місць, тому вони беруть тільки 15 пасажирів.

Нагадавши, Знай писав, що в Україні уряд продовжив карантин до 1 листопада. Міста і райони в областях будуть також ділити на зони і накладати обмеження на діяльність тих чи інших закладів і установ. Таке рішення було прийнято через рекордні показники захворюваності та переповненості лікарень у деяких містах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Тернопільську область прийшла Хресна хода з Хмельницької області. Священнослужителі та віруючі у великій кількості заполонили вулиці міста. Вони не дотримувалися дистанції і не мали масок.

Нещодавно Знай передавав, що з 1 вересня в багатьох містах діти підуть в школи і дитячі садки. В умовах карантину змінено деякі критерії роботи дитячих навчальних закладів.