На Тернопільщині побував відомий телеведучий програми "Орел і решка" Євген Синельников. Він показав усім українцям, куди можна піти і поїхати, якщо приїхати в цей прекрасний регіон України.

Євген показав українцям найяскравіші пам'ятки Тернопільщини, які можна їхати дивитися на власні очі вже зараз. Найцікавішим буде Дністровський розлив, який утворився між двох височин після будівництва Новодністровської ГЕС. Під водою опинилися кілька сіл, храмів і вся інфраструктура. Це відмінне місце для дайверів і любителів екзотики, адже природа тут нереально красива.

Не менш цікавим буде для туристів скельний монастир. Піднятися до нього потрібно по звивистих і вузьких стежках. Зі скель відкривається чудовий вид на Дністер, це варто того, щоб побачити.

Крім того, на берегах Дністра є неймовірно красива каплиця. Історія цієї каплиці оригінальна тільки тим, що її звів місцевий житель власними руками. Він кожен камінь і кожен елемент декору носив на своїх плечах по вузькій стежці на вершину скелі.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не варто упускати можливість побувати в Хотинській фортеці. Тут можна зануритися в атмосферу середньовіччя і відчути подих тих часів, побачити, як жили люди в 16-17 століттях.

Нагадавши, Знай писав, що Державне агентство розвитку туризму в Україні презентувало свій проморолик. Відео знімали ще в липні на Запорізькій Хортиці. У зйомках взяли участь учасники відомої групи"Антитіла".

Також Знай повідомляв, що Говерлу оцифрують і запропонують прогулятися гірськими стежками онлайн.

Нещодавно Знай передавав, що українка з'їздила до Тернополя і показала його " фішки".