На Тернопільщині живе вчитель фізкультури Алла Жмака, яка створила Казковий сад. 30 соток городу жінка перетворила на кілька ландшафтних зон зі ставком і струмком. Її ділянка стала популярною, сюди приїжджають на фотосесії і просто на прогулянку. Талант Алли Жмаки зробив її затребуваним консультантом з облаштування клумб в Ланівцях та інших населених пунктах району.

Жінка розповіла, що 20 років працює в школі і викладає фізкультуру, але вдома вона перетворюється на ландшафтного дизайнера. Алла зазначила, що не використовує спеціальних програм або інших засобів для візуалізації. Вона приходить і вже бачить готовий план подумки.

Крім того, Алла створила групу в соцмережі, в якій публікує фото своїх клумб і оригінальних ідей, втілених в саду. Один з альбомів жінка назвала»не хобі, а любов на все життя". Вона щорічно оновлює фотографії, так як сад змінюється дуже швидко. Одні квіти відцвітають, а інші зацвітають, змінюються рослини на клумбах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Алла Жмака розповіла, що у неї з дитинства була мрія жити в своєму будинку, вона хотіла, щоб був гарний сад, а не город. 8 років тому її мрія здійснилася і почалася робота по створенню цілого парку.

Доріжки жінка викладала самостійно, висаджувала рослини. Зараз в її саду вже більше 1000 різновидів рослин. Також є оригінальні зони відпочинку-альтанки, гамаки, сидіння-кокони і навіть старий велосипед, місток з кованими поручнями та інші милі елементи.

Нагадавши, Знай писав, Як облаштувати вертикальний сад на балконі.

Також Знай, що на дачі можна створити ландшафтний парк власними руками.

Нещодавно Знай передавав, що стало відомо, де і як зірки проводили карантин.