На Чернігівщині комунальники стали посміховиськом на всю країну. Мало того, що вони виконували заявку по спилу 1, 5 року, так ще й спиляли здорову рослину замість хворого. Про цю ситуацію розповіло видання Сусіди.City з посиланням на безпосереднього заявника Петра Ортяшова.

Чоловік розповів, що навесні минулого року зробив заявку про те, що у нього біля будинку росте аварійна береза. Дерево сильно нахилилося у двір і на будинок і при сильному вітрі може впасти. Також Петро Ортяшов розповів, що кожен день він боїться залишитися без даху над головою.

Так пройшли 1,5 року і ось днями приїхали комунальники. Чоловік в цей день повинен був відлучитися у справах і не бачив, як вони працювали. Коли він повернувся додому, то побачив, що робітники спиляли добру здорову березу біля сусіднього будинку, а його аварійна залишилася стояти. При цьому робітники обрізали тільки гілки на цьому дереві.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чоловік попросив прибрати їх і його дерево, але комунальники заявили, що у них був документ на ліквідацію 1 дерева і більше вони нічого не будуть пиляти. Проблему обіцяв допомогти вирішити перший заступник міського голови Олександр Савченко.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині показали, як горе-електрики полагодили аварійний стовп.

Також Знай передавав, що в Запоріжжі старе дерево впало на автомобіль. городяни здивувалися бездіяльності комунальників.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві через негоду вирувала 11 серпня на Володимирському узвозі дерево впало на припарковану машину.