Кілька днів тому на Тернопільщині стався інцидент – чоловік впав з даху храму під час робіт по влаштуванню купола. Він отримав травми і був госпіталізований. Однак потім з'явилися новини про те, що він помер від травм.

Рідні та близькі попросили ЗМІ спростувати інформацію про смерть і розповіли подробиці інциденту. Про це пише Без табу.

З жителем села Сороки Бучацького району під час перекриття купола храму стався нещасний випадок, коли він працював у селі Кривець в Івано-Франківській області. З'ясувалося, що з даху впав 39-річний Андрій Вельган. Чоловік професійно займається бляхарством-перекриває покрівлі будинків, створює куполи та покрівлі храмів.

У рідному селі Андрія кажуть, що вражені брехнею, яку поширили в ЗМІ.

«Ми вражені брехнею... На щастя, Бог вберіг Андрія. Зараз він у реанімації, віримо, що поступово відновить здоров'я, - каже односельчанка. Свого часу Андрій працював учителем фізкультури в селі, а потім зосередився на улюбленій справі-бляхарство».

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Голова Сроківської сільської ради Михайло Роговський розповів, що Андрій-один з найкращих майстрів у Західній Україні. Він може претендувати на звання єдиного фахівця високого рівня в питанні перекриття покрівель храмів і влаштування куполів. Батько Андрія був художником і бляхарем. Син пішов по стопах батька і вдосконалив вміння, які він йому передав, купивши спеціальні верстати і освоїв технологію досконало. На Івано-Франківщині з ним працював його старший син.

Крім того, Роговський розповів, що Андрій отримав складні переломи ніг, ребер, травмовані печінка і легені. Таку інформацію надав син постраждалого майстра.

Нагадавши, Знай повідомляв, що україно-польському кордоні помер чоловіка.

Також Знай писав, що на Львівщині на шахті трагічно загинув шахтар.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові жінка загинула під час спалювання сміття.