У Тернополі біля залізничного вокзалу з'явилася незвичайна зупинка. Вона не призначена для громадського транспорту. Тут зупинятимуться автомобілі, щоб висадити пасажирів, які їдуть на вокзал, пише 0352.

Зупинка називається " Kiss & ride "(»поцілунок і їдь") і призначена для короткочасної зупинки машин, щоб висадити пасажира. Такий підхід дозволяє уникнути заторів на дорогах в місцях скупчення транспорту і дати можливість короткочасно зупинитися.

Подібні зупинки-поширена практика в більшості країн світу. Тому влада Тернополя вирішила перейняти досвід західних країн і поставити таку зупинку в Тернополі. Її робили разом з реконструкцією привокзальної площі. На реконструкцію було витрачено 4 мільйони гривень з міського бюджету.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві маршрутка не доїхала до зупинки і втратила колеса. Повідомляється, що у маршрутного автобуса, який їхав по вулиці Виговського, прямо під час руху відпало колесо. На щастя, ДТП вдалося уникнути, оскільки сталося це біля автобусної зупинки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Автобус втратив колесо під час руху. Водій не зміг швидко зупинити транспортний засіб, тому він проїхав ще кілька метрів на осі і залишив слід на асфальті.

Також Знай повідомляв, що українських водіїв почнуть карати по-естонськи. Як з'ясувалося, в Україні впровадили оригінальний спосіб запобігання аваріям через перевищення швидкості. Якщо поліція засікла порушника на дороги, то його зупинять і запропонують сплатити штраф або ж зупинитися на 45 хвилин, щоб заспокоїтися. Якщо водій вибере зупинку, то він вже не буде платити штраф.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові люди змушені годинами чекати транспорт на зупинках.