У Тернополі лікарня швидкої допомоги стала госпіталем для пацієнтів з коронавірусом. У ній будуть розміщуватися 135 пацієнтів. Про це розповів директор установи Ярослав Чайковський. Він заявив, що вже в лікарні Залишилося 1 вільне місце.

Про ситуацію в лікарні розповіло видання "сім днів". У повідомленні йдеться, що в п'ятницю біля лікарні з'явилася черга зі швидких, які привезли пацієнтів з коронавірусною інфекцією.

У лікарні прокоментували, що черга з'явилася через те, що вони не могли обслужити і прийняти всіх одночасно, а пацієнтів було дуже багато. Також медики відзначили, що в п'ятницю завжди збільшується кількість пацієнтів.

У Тернополі ситуація із захворюваністю коронавірусом ускладнюється. Вже відкриваються лікарні, які були у «другій черзі», щоб прийняти всіх пацієнтів. Приймає пацієнтів лікарня № 3. Також беруть на лікування хворих в університетській клініці.

Чайковський розповів, що протягом останнього тижня кількість пацієнтів, які вимагали обстеження на апараті комп'ютерної томографії збільшилася з 50 осіб до 80 осіб на день.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Буковині віряни наплювали на карантин і пішли святкувати Успіння Пресвятої Богородиці, причащатися з однієї ложки. Також вони забули про маски та соціальну дистанцію.

Також Знай повідомляв, що за останню добу в Україні виявили 2141 випадок зараження. За останню добу видужало 380 осіб і 30 осіб померло.

Нещодавно Знай передавав, що в більшості регіонів запрацюють дитячі садки, які були закриті на карантин. При цьому в МОЗ видали нові правила прийняття дітей до навчальних закладів. Крім вимірювання температури в Садки заборонено носити м'які іграшки, а в групах повинні зникнути килими. Кануть в лету і махрові рушники.