На Тернопільщині помер батько-митрат БУЧАЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УГКЦ Григорій Полоз. Чоловік помер 28 серпня. Трагічну новину повідомили у Кипичинецькій територіальній громаді.

Священнослужитель служив у храмі Покрови Пресвятої Богородиці в селі Оришківці та в селі Майдан. У період з 2003 по 2007 роки був протосинкелом Бучацької єпархії УГКЦ.

Також отця Георгія називають не просто священнослужителем, а духовним наставником, який своїм прикладом і проповіддю надихав бути справжнім християнином. Копичинецька міськрада з глибоким болем повідомила новину про смерть священнослужителя на 55 році життя. Однак в повідомленні не називаються причини смерті батюшки.

Нагадавши, Знай писав, що 24 серпня, тяжка хвороба відняла життя священика Тлумацького протопресвітеріату отця Сергія Козака. Отець Сергій служив на парафіях Тлумацького протопресвітеріату. Останнім місцем його служіння була ПАРАФІЯ Царя-Христа в селі Локітка, де він перебував з 2010 року.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що з Івано-Франківщини перевели шановного священика. Він вирушив служити у Львівській області. Відомого священика з Івано-Франківська, Порфирія Шумила перевели з церкви Царя Христа, яка знаходиться в мікрорайоні Майзлі в Підгорецький монастир Львівської області.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині попрощалися з молодим священиком, який помер через хворобу. Помер настоятель парафії Різдва Святої Богородиці в місті Перемишляни.