Тернопіль може незабаром опинитися в червоній карантинній зоні через зневажливе ставлення городян до карантинних правил і систематичне порушення масочного режиму. Зараз місто знаходиться в помаранчевій зоні небезпеки.

Школярі сядуть за парти, маленькі тернополяни підуть у садочки. Начальник міського відділу охорони здоров'я та медичного забезпечення Василь Даньчак розповів, що Тернопіль за всіма критеріями відповідає помаранчевій зоні.

Крім того, чиновник зазначив, що у Тернополя поки немає перспективи стати червоною зоною. На даний момент три основні показники відповідають помаранчевій зоні-44% завантаженість ліжок у лікарнях, кількість ПЛР-тестів – 115 аналізів, що підтверджують діагноз коронавірус, інтенсивний показник захворюваності – 218 заражень. Межа помаранчевої зони-240 випадків.

Місцева влада просить тернополян дотримуватися правил карантину, дотримуватися маскового режиму і частіше мити руки, щоб місто не опинилося в червоній карантинній зоні, а діти продовжили навчання в школах.

Нагадавши, Знай писав, що голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин лікується від коронавірусу. Кілька днів чиновник відчув себе погано і вирішив здати тест, результат виявився позитивним. Після цього він вирішив самоізолюватися на період хвороби.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Україні за підсумками минулої доби було зафіксовано понад 2000 нових випадків зараження, 30 людей померли.

Нещодавно Знай передавав, що на українських ринках тотально порушують масочний режим та інші правила.