У Тернопільській друкарні, розташованій на вулиці текстильній представники ВО» Свобода " виявили факт порушення законодавства – 80 тисяч примірників газет, які поширювали фейки проти чинного мера Сергія Надала. Про це пише Тернопіль.

У кожній з цих газет була інформація, яка не відповідає дійсності. Замовником, за версією "свободи «є газета»Тернопіль Вечірній". За ці газети було заплачено 46 тисяч гривень.

"Нам стало відомо, в цій друкарні друкується брехлива популістська газета проти месьє голови. Хто це робить-поки невідомо. На шести сторінках якісного сайту розміщено повністю неправдиву інформацію про роботу міського Головів протягом багатьох років", - говорить Антон Гороховський.

Він заявив, що в інформації, надрукованій в цих газетах викладені маніпулятивні факти. У кожній газеті 6 сторінок, на яких викладені фейки про діючого мера. Після виявлення цих екземплярів були викликані правоохоронці.

Нагадавши, Знай писав, що тернополяни зібрали підписи і стали на захист української мови. Мер Тернополя Сергій Надал розповів і показав, як тернополяни захистили українську мову. Надал рссказал, що кілька тижнів тому він організував збір підписів на підтримку української мови, на який зазіхнули деякі народні депутати у Верховній Раді.

Також Знай передавав, що мер Тернополя Сергій Надал звернувся до городян з проханням дотримуватися карантину, щоб місто через два тижні не опинилося в помаранчевій або червоній зоні. Відео він записав за підсумками засідання міського штабу та Державної комісії з ТЕБ і НС.

Нещодавно Знай передавав, що тернопляни створили найбільший прапор України.