З 1 вересня в дитячих садка, школах і ВУЗах почнуться заняття. У зв'язку з цим дітям і вчителям МОЗ розробив рекомендації, які, на їхню думку, вбережуть всіх учасників від зараження. Так для вчителів і викладачів оранежевой карантинної зони в уряді запропонували одягнути захисний щиток на обличчя замість маски.

На сторінці» Підслухано в Червонограді " опублікував фото викладача, який готовий до ведення занять. Чоловік одягнув щиток і навіть маску. В результаті у нього частина щитка запітніла від дихання і половину обличчя не видно. По фото є підпис, в якому говориться, що на фото зображений Михайло Репецький викладач технікуму.

У коментарях користувачі заявили, що це знущання над викладачами. Деякі почали сперечатися і доводити, що маски і щитки необхідні, так як захищають від зараження і від поширення вірусу. У коментарі прийшли і ті, хто вважає, що маски не потрібні і ні від чого не захищають.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що навчання в школах і вузах, традиційно, почнеться з 1 вересня. При цьому в містах, які потрапили в" зелену"," помаранчеву "і" жовту " зони епідемічної небезпеки, навчання відбуватиметься в оффлайн режимі.

Також Знай повідомляв, що 1 вересня очікується повернення дітей в класи, до звичного раніше навчального процесу, хоча і з певними карантинними особливостями.

Нещодавно Знай передавав, що вчитель і заступник директора з навчально-виховної роботи Володимир Онацький розповів про реальні небезпеки в школах.