Партія "Слуга народу" планує затвердити кандидатами на місцеві вибори колишніх колег президента Зеленського – коміків, які грали в КВК і виступали в інших гумористичних програмах. 31 Серпня ці кандидатури затвердять на партійному з'їзді. Про це пише Главком.

Зокрема, на виборах у Тернополі за крісло мера повинен буде боротися гуморист Віктор Гевко. Він тричі вигравав шоу»Розсміши коміка". Віктор Гевко є комічним актором, сценаристом, капітаном команди КВК VIP, триразовим переможцем телешоу» Розсміши коміка«, автором і актором скетч-шоу» Країна У«, учасником проекту» студії 95 « - »Бійцівський клуб".

Варто відзначити, що це не єдиний комік в команді «Слуги народу». У мери Одеси балотуватиметься Олег Філімонов, який здобув популярність завдяки грі в КВК і шоу «Джентельмен шоу».

Нагадавши, Знай писав, що депутат Львівської міськради та керівник організації» Варта 1 " Ігор Зінкевич заявив про участь у виборах мера Львова. На виборах 2015 року Зінкевич вже брав участь, тоді він посів шосте місце з результатом 3,3%, зараз соціологи прогнозують йому майже 10%.

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу". Так, стало відомо, що депутат Львівської обласної ради від політичної партії "Самопоміч" зараз балотується від Партії "Слуга народу". Йдеться про депутата Івана Собка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від " Слуги народу".