Помер воїн 80-ї бригади та ветеран АТО Олег Атаманчук. Про це на своїй сторінці розповів Андрій Любунь.

Чоловік розповів, що сьогодні небесне воїнство поповнилося ще однією світлою душею. Відійшов у кращий світ воїн і ветеран АТО. Він служив у 80-й бригаді і пройшов пекло війни на Донбасі.

У нього залишився брат-близнюк. Андрій Любунь написав, що не хочеться вірити у раптову смерть. У померлого ветерана залишилася Молода дружина і маленька дочка.

Сьогодні небесне воїнство поповнилось ще одним ангелом. Відійшов у кращий світ воїн 80-ї бригади з Тернопільщини, який...

Geplaatst door Андрій Любунь op Maandag 31 augustus 2020

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що 25 серпня, стало відомо про те, що на Донбасі трагічно загинув український воєнний. Причиною назвали необережне поводження зі зброєю. Про цей інцидент повідомило командування частини.

Також Знай передавав, що 24 серпня, поки вся країна святкувала День Незалежності на Тернопільщині пішла з життя зв'язкова ОУН Олександра Свита. Їй було 95 років. Жінка проживала в Шумському районі Тернопільської області. Олександра Свита завжди була зразком активної громадянської позиції і подавала приклад сучасної молоді в служінні Батьківщині. Свою енергію жінка направила на боротьбу з комуністами і на початку 20 століття вступила в ОУН, де була зв'язковою.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині попрощалися з ветераном АТО, який помер напередодні після боротьби з хворобою та пораненнями. Руслан Карпець пішов на фронт добровольцем і служив у 128 окремому гірничопіхотному батальйоні.