Мер Тернополя відстоював весь цей час права городян на проїзд у громадському транспорті та в поїздах, просив носити маски та дотримуватися дистанції. Однак сам не зміг захиститися. Сьогодні стало відомо про зараження Сергія Надала коронавірусом. Про цю неприємність градоначальник розповів на своїй сторінці в Facebook.

Він написав, що отримав результати тесту, які виявилися позитивними. Він розповів, що відчуває неприємний біль у горлі і якби не тест, то не звернув би на це увагу. Сергій Надал написав, що він зазначив, що підтримує зв'язок з фахівцями і зі своїм лікарем. Після цього він зазначив, що переходить на самоізоляцію і працюватиме з дому.

Сергій Надал заразився коронавірусом Фото: скріншот

Нагадавши, Знай писав, що на Сергія Надала хотіли вилити "відро бруду" за допомогою замовної преси. В одній з друкарень виявили 80 тисяч примірників газети, в якій намагалися очорнити чинного мера фейковими новинами. Активісти передали дані газети поліції і повідомили правоохоронцям всю інформацію. Був виявлений і замовник цієї "Чорнухи".

Також Знай писав, що мер Тернополя Сергій Надал вирішив звернутися до городян через критичну ситуацію щодо коронавірусу. Він попросив людей дотримуватися карантину, щоб у наступні два тижні місто не опинилося в червоній зоні, а діти пішли в школи. Також мер зазначив, що останнім часом у Тернополі зафіксовано різке зростання заражених, які потребують стаціонарного лікування та підтримки медиків.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що мер Тернополя Сергій Надал показав, як городяни встали на захист української мови. Міський голова розповів, що тернополяни зібрали десятки тисяч підписів на захист української мови. Ці підписи будуть передані до Верховної Ради, де деякі слуги народу хочуть переглядати закон про мову.