Школи на Тернопільщині працюватимуть у змішаному режимі. Мер Тернополя Сергій Надал розповів, що школи мають розробити умови для безпечного перебування учнів та вчителів у школі.

У навчальних закладах повинні з'явитися дезінфектори, а дітям повинні розповісти, як дотримуватися дистанції, де носити маски. Також вчителям потрібно донести до батьків інформацію про особливості спілкування зі школою. Дітям доведеться звикнути до нових правил поведінки на перервах.

Варто нагадати, що Сергій Надал сьогодні повідомив, що він заразився коронавірусом. Він написав, що берег і попереджав городян, а сам не зміг подбати про себе. Також Надал розповів, що черговий тест на коронавірус підтвердив наявність інфекції в організмі, а біль в горлі тільки вселила впевненість, що зі здоров'ям дійсно щось не так.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Чернівцях школярі навчатимуться Дистанційно до 14 вересня, тобто до чергового перегляду карантинних зон по країні. Керівники всіх шкільних навчальних закладів, за словами в.о. керівника управління освіти Кузьміної, прийняли рішення, що з 1 вересня працюватимуть Дистанційно.

Також Знай писав, що на Львівщині активісти допомогли продезінфікувати школи у Личаківському районі. Вони організували дезінфекцію КЛАСІВ перед початком навчального року. Парти і класи обробляли безпечним засобом без спирту.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві пройшла акція протесту, на якій привітали Шкарлета з 1 вересня. Люди звинуватили чиновника в плагіаті і зажадали забезпечити фінансування шкіл під час епідемії.