Група тернополян вирішила не сидіти вдома і витратити час з користю. Люди вийшли в сквер на бульварі Куліша, щоб провести масштабне прибирання. Вони змогли зібрати сміття на великій території.

Організатор акції Наталія Шоломейчук розповіла, що це вже другий етап з прибирання території скверу. Жінка написала на своїй сторінці в Facebook, що виконала раніше дану обіцянку.

Наталя зазначила, що завдяки активним людям вдалося очистити сквер від різних відходів, які тут залишають відпочиваючі. Вона написала, що завдяки таким людям район став кращим, красивішим і чистішим.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі подружня пара змогла змінити невеликий куточок міста до невпізнання. Вони на місці витверезника і звалища створили квітник і розарій. Історія почалася з того, що Наталя придбала будинок для себе, своєї мами і сина. На території будинку і ділянки були гори сміття, що залишилося від попередньої господині. Наталя взялася за наведення порядку. Відразу ж 3 вантажівки сміття вирушили на звалище. Після цього жінка почала створювати райський сад, який зараз допомагає розвивати і підтримувати її чоловік.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві може з'явитися завод, на якому будуть утилізувати сіли батарейки. Наразі завершується створення регіонального плану управління відходами, та обговорення з представниками Міністерства екології.

Нещодавно Знай передавав, що волонтер з Івано-Франківська зібрала пластикові кришечки і оплатила операції десяткам українських захисників, які отримали поранення на Донбасі. Вже 6 років кришечки від пластикових пляшок збирає вся країна.